powerxs.blogg.se

2016-05-29
23:10:15

Cykelns helg

Vilket underbart transport medel. 
Tyvärr inte min cykel men skulle någon vilja köpa den till mig får ni självklart det. Denna kostar bara 270 000:- 
 
Helgen har gått i cykelns teken ,på cykelns dag den 28/5 så körde jag Sommen runt och idag så körde jag med Nocout´s cykelgrupp jag hoppade på gruppen med tempo 25-28 då jag tänkte att benen va lite stumma från igår.
Dagen startade med 10 plus och 7 m/s och lätt regn. Inte det roligaste vädret men men. första målet va fika i Norsholm på Kapten Billes ett fantasiskt ställe. Rekomenderar alla att åka dit och inta det dom serverar. 
 
En annan sak jag gjorde idag innan jag åkte ut på 8mil´s rundan runt roxen va att skriva ett inlägg som jag la ut på en grupp sida för oss landsvägs cyklister.  
 
Det jag jag skrev va att "Detta lopp va sjukt roligt men tufft. till nästa år skall jag fixa en klunga så man slipper köra solo och få skit när man försöker glida med." 
Detta inlägg har fått sjukt många komentarer allt från trevliga och stöttande till hur jag som cyklist inte ska vara en sådan skitstövel som vill glida med.  
Ja jag vet att jag inte trycker på ordentligt men hur svårt är det att köra klunga hela tiden ??  Jag  har fått rekomendation att prata med en vettig cykelklubb som kan lära mig grunderna i klungkörning och hur man beter sig ute på loppen. Så frågorna kommer att komma Nocout =)  
 
 
Nu är det bara 20 dagar kvar till VR då får vi se hur det går ... Jag tycker att det ska bli jätte roligt får hoppas att det Svenska vädret kan visa sig från en lite bättre sida för detta är inte roligt,Underställ,regnjacka,mössa och vantar.