powerxs.blogg.se

2014-08-11
13:43:34

Äntligen Jobb

Vilken tur 
Nu har årets semester lidit mot sitt slut. Detta år har varit ett utav mina bästa av alla dem jag har haft.  Vad har man gjort då... 
 
Levt livet njutit av stunden och tagit det sjukt lungt ,Inte ett enda måste har funnits eller jo. Vi var ju faktikst tvungna att flytta ut från LGH. den 15/6 det är ju ett måste . Men annasr så har det inte funnits något. Hela familjen har njutit.
Jag har träffat flera under denna sommar som har haft ångest över att börja jobba igen och talar om sina drömmar.  Men hur illa är det i vårat samhälle när många är trygghets narkomaner. Hur skulle det vara om man vågade göra något nytt... Vad skulle ske ?  vad är det värst som kan hända ?     
Jag kan bara referera till mig själv om att våga göra saker .  Starta eget företag   ,gått i konkurs , flytta, få barn , separera ,skaffa ny partner, byta jobb, byta affär ..   som ni ser så har jag gjort en himmla massa saker och det enda som har hänt är att jag har fått kunskap och erfarenhet.
Det bästa i mitt liv va då jag och min fru bytte affär.  visst låter det enkelt och det var det .  
Tänk att slipa handla varor över nätet. Tvätt medel, toarent, vitaminer , kaffe, pasta, hudvård, hårvård  oj oj oj denna lista kan göras lång.  
 
Men detta gjorde vi och detta har gjort att vi har hjälpt andra att handla som vi och hjälpt andra att tjäna lite extra pengar.  LOVE IT   
 
Nu kör vi ett år till och hoppas att vi får mer kunskap och erfarenhet i allt arbete vi gör... Lycka till alla där ute och ni som vill byta affär hör av er så kan jag visa hur man gör. Varför göra livet krångligt..