powerxs.blogg.se

2014-03-31
15:13:19

MINDFULNESS?

Välkomen in till just denna blogg. Idag skall vi göra en sak för just dig. Du skall nu  tänka en positiv sak om dig själv! 

Prova att göra detta varje dag bara för dig själv. Prova sedan att bygga ut tanken om positivt tänk, genom att tänka på saker du/ni skall göra, tex. jobba, möten, handla, intervjuer m.m. 

Min största förebild inom positiv mindfulness är en man som heter Skip Ross! Hela hans familj är helt fantastisk.

 

 

 

Jag träffade honom på ett event, som Network 21 och Amway ordnar tre gånger om året. Han jobbar inom samma affärskoncept som vi, nätverksmarknadsföring.AMWAY  Då hände något! Han överförde ett lugn, plus att mina känslor gick berg & dalbana. Så när han senare på eventet sjöng "You Rase me up" så kom tårarna! Bara så där!

 För helt plötsligt så handla allt om hur jag lyfter mina barn /vänner mentalt..   

 

 

 

Så prova själv att tänka positivt. Vi har jantelagen i ryggraden, som mörkar vårat sinne. Så in med mer positivitet och vänd nackdelar till fördelar.  Skip Ross och hans fru har startat en fantastisk sak för att stärka barn att få rätt positivt tänk från start. http://www.circleacamp.com/    

Jag vill gärna att ni som vill göra en förändring lyssnar på Skip Ross på youtube http://www.youtube.com/watch?v=wGNS_p0V5-Y