powerxs.blogg.se

2014-10-27
19:44:11

Försäkringsbolag

 
Idag ringde jag vårat försäkrings bolag FOLKSAM.Ang. att ta reda på om försäkringar ang våra barn .
Jag är sjuk dålig på att sätta mig in i vilket bolag som skulle vara bättre något annat. Men fy för FOLKSAM jag har behövt dem 4 gånger på oj oj oj jag vet inte hur länge jag varit deras kund. 
När jag för första gången behövde deras hjäl va när jag ramlade ur en båt  med kamerorna D3100 och en D60 med två olika ojektiv värde 10000:- glasögon värde 7000:- mobil värde 4000:-   Vid kontakt så säger dom -oj men du har inte den försäkringen. va säger du nu ?  Vad har jag för försäkring det visade sig att jag hade inte olycksfall.. Fick inte ut ett öre.. detta har kostat mig en himmla massa pengar för efter det så ökade jag upp min försäkring självklart.   När mina barn blev sexuellt utnyttjade på förskolan "enligt Skolinspektionen"  Polisen skriver Våldtäkt så ringde jag inte försäkrings bolaget då vi hade detta i åtanken. När ena dottern behövde gå  i terapi igen så tog jag tag i att ringa dem om hjälp -Folksam nä tyvärr det har gått för långtid. Barnen får ingen hjälp.  
Idagarna har vi fått diagnoser på våra barn varav den ena har Autism och Aspberger och ADHD . Det andra varnet har fått UNS så jag ringer försäkringsbolaget FOLKSAM för hjälp.  Nä tyvärr så kan vi inte hjälpa till när det är dom diagnoserna. Va i HELVETE är detta jag betalar över 800:- mån för att vara försäkrad så att vad som än händer oss så har vi försäkring.   Det är lögn..

Detta står på FOLKSAMS hemsida      "Alla barn har rätt till en bra försäkring

Den du vill skydda mest i världen förtjänar något speciellt. Om något händer ger barnförsäkringen ett bra skydd, både idag och i framtiden, och alla som vill får vara med".

 
Nu idag så ringde jag för att se om Fruns Fibro kan få ingå i försäkringen   NÄ tyvärr inte.. Så nu är vi utan försäkring då jag inte littar ett skit på det där att betala en summa och känna mig falsk trygg.   
Visst när sonen cyklade på bilen så slutade det faktiskt med att vi bara betalade 750:- jag fick lägga ut pengarna först på 3000:- . 
Jag är med i en grupp på FB som jag va tvungen att se om det va fler som har hamnat i liknade situation som oss och det är det , sen så finns det en massa som har fått igenom sina barns handikap men bara om dom har gjort en försäkring på barnet i magen. 
 
Ja ni detta är sjukt men jag vill att ni alla kollar upp vad är det man lägger pengar på ??   Vad täcker din försäkring ??