powerxs.blogg.se

2015-06-16
12:59:41

Bortdomnad Snopp

 
 
 
Ja det är sant jag har ingen kännsel i peternicklas. Att vätternrundan skulle ge sviter fattar ju vem som helst men att det skulle bli ett sådant problem kunnde jag inte ens tänka mig. 
 
Nu har det gått 3 dagar och jag har inget ont någon stans. Blir snabbt trött i benen just nu när jag tar mig runt på cyklen men det är för att jag står och cyklar jag vågar inte sitta.
Jag har ju hört om tävlingcyklister som har pratat om att dom blir infertila av cykling.Nu när jag börja söka på detta om att inte ha någon kännsel i den och att det är som om man har fått bedövning i den. Så börjar det poppa upp den ena efter den andra att det kommer att ordna sig allt mellan 1vecka till 2 mån.
Hallå detta måste ju står mer tydligt när man anmäler sig. Hur i herrans namn är det för tjejer funderar jag på.... Nu kanske detta inte är ett problem som alla får men när man väl får det kan jag säga att det är stort. 
 
Morgonstånd  Nä , känna sig manlig Nä, Jag går runt och funderar om den aldrig kommer att funka.Eller funka och funka gör den men kännseln. Jag får väl ta och höra av mig till Vårdcentralen.  Hej hopp gumisnopp