powerxs.blogg.se

2015-07-19
12:47:23

Ett år har gått

Ibland undrar man hur fårt tiden går. 
Idag så har vi bott på Gripgatan 5A i ett helt år.                                                       
 
Men det känns som om vi alltid har gjort det. det känns så bra och så hemma på något konstigt sätt. 
Grannarna på gården stannar dagligen och kitt chattar med oss om katterna,odlingarna,produkterna, tvättlinan ja om allt. 
 
 
Att bo mitt i staden men ändå en pytte liten bit ifrån gör att man njuter av allt. Närheten till Pubar,cafér,ostbutiker,m.m  barnen njuter av tryggheten av att alltid kunna nå oss vart vi än är i stan.
 
 
Något negativt om stället....  Det är alla dom där hurtbullarna som är ute och springer så där fjäderlätt förbi nere vid ån .  Jag blir avundsjuk för jag vill med kunna springa så där fjäderlätt. När jag tar på mig skorna och börja röra mig så blir det krusningar på stångån,förmodlingen så går larm på richerskalan...=)  
 
Att bo i Linköping är fantastiskt  staden är lite tokigt byggd men men det strömar folk till Linköping från hela världen. För här har vi flygvapenmuseum, Vi har slussar i stan och utanför,Gammla Linköping,Domkyrkan och alla andra fina kyrkor,Trädgårdsföreningen,slott m.m 
 
 
men ett jätte minus i trädgårdsföreningen är Belvederen som ligger på berget  "Kjettilberget" 45 meter över Roxen. En fanatstisk utsickt över staden men den är stängd lördagar och söndagar. fast det står ingen stans mer än på deras dörr. =(  dåligt.