powerxs.blogg.se

2014-07-25
10:56:36

LIVET LEKER

Förbaskat va dålig man är på saker man inte har rutin på.  Bloggandet ingår idet och så kommer vist tränningen med. Men det är ju Jävligt lustigt att man inte glömmer av att äta gott. Nä den där jäkla dödssynden Frosseri. sen så dyker även vällust och lättja in lite svagt =)  
 
Men det går ju att skylla på att det är sommar sol och jäkligt varmt...   Det har varit lite mycket men det där har jag hört till leda . Alla säger det som om att man skall låta upptagen,så är det inte utan det käns som en bra ursäkt
Men visst att ha 7 hemavarande en krävande fru =) eller måttot som jag lever är en happy wife happy life ....
Men hos familjen Roslinger så har vi förflyttat oss från Lambohov en fantastiskt lite förort utan för Linköping. Nu gick resan in till City mitt i stan i Linköping.   WOW  det är ju helt fantatsiskt jag är uppfödd i staden men hoppla jag har misst se min egna stad. Här går jag runt i Hejdegården längs med stångån och ser hur jäkla vacker våran stad är eller varför inte gå i Tannefors vackra område eller njuta i trädgårdsföreningen med allt den erbjuder, blomor,vatten ,lekpark,restaurang, ohhh va mysigt. 
Att det skulle behövas en flytt för att fatta att Linköping har massor att visa, mer än man fattar för lite har ju med åldern att man ser saker med helt andra ögon.
Nu har vi bott i 25 dagar och det är det bästa vi har gjort. Centralare ,Större ,Dyrare men trivs man så är det värt allt. 
 
Nu har det varit varmt i hela 20 dagar solen lyser med en insivitet som man har saknat under så länge det känns som om man är i utlandet" hur det nu känns" Men jag börjar inse att om jag fick välja så är det nog så här jag vill ha det.
 
Det är ju alltid skönare då man har semester och man bryr sig inte om klockan. Jag är nu inne på den 4 veckan på semsestern och det är så underbart.    
 
WOW va jag gillar livet . Om vi inte njuter av livet så blir ju frågan vad det finns att leva för.....  
 
Jag lyssnade på den fantastiska komunikatören Navid Modiri en helt undebar människa som får än att fundera. Jag rekomenderar er alla att lyssna på hans sommarprat i P1. Vilken underba människa , jag har börjat öppna mina ögon på personer som verkligen gör ågot för andra inte bara för sig själv.  Ta Navid eller  Michel Issa åter en helt fantastisk människa som jobbar för att hjälpa andra. Vi själva jobbar med att hjälpa andra men inte i närheten som dessa. Men vårat mål är att få hjälpa människor. Min dröm är att öppna en skola i Indien för mindre lyckligt lottade än mig.