powerxs.blogg.se

2015-05-31
18:05:53

Styv bris med kastvindar

Jag kämar vidare med cykeltränningen fast jag inte är så där motiverad som jag kan vara för saker jag kan se
 
fram i mot som Mini Thriathlonen eller Duathlon. Kanske har det med längden på aktiviteterna.
Idag så är det Morsdag men för oss så är Mor lika viktig i morgon som idag så det blir inget jätte firande här.
Jag startade med att städa ur kylskåpet för att få in den nya drycken i XS sortimentet  Pink grapfrukt .Nu har vi 4 st på marknaden Wildberry Electric Lemon, Tropical Blast och Pink Grapfrukt .   Ni som älskar dryck som gör er mer fokuserade och ger er mer kraft  Prova XS den slår faktiskt allt annat ni har druckit.
 
 
KL närmade sig 12 och jag va irriterad över att jag hade slavat bort papper så jag säger till Fam att jag måste ut och cykla för att rensa tankarna. Familjen Mor och 2 barn gick över till Simhallen. 
Jag drog iväg och började reta mig på vinden ute vid tornby men tänkte att jag kan inget göra det är bara att le och trampa vidare. Vägen upp till bergs slussar får jag sidvind och det ställer till det med en klump på 98kg på en liten ram som väger 7kg. Den far fram och tillbaka. Jag möter många cyklister som vinkar och ser glad men dom har kanske bara cyklat upp till bergs slussar och ätit glass.
Vid bergs slussar får jag med vind i 2 km sen kom jag in i skogen. Jag rullar vidare Sjärnorp,Roxen badet,Grensholmsslott,Norsholm där stanade jag och tryckte i mig en Snickers och fyllde på med Strive "Isotonisk drink mix"
 
Jag vilade bara 10 min för att snabbt komma hem igen .
Men nu hände något Vinden som man knappt märkte av innan är nu en frisk vind rakt i ansiktet. Från att ha legat i 20-25km/h rullar jag fram i hela 10-15km/h det känns som om man står still. Jag tänker på vad en god cyklist sa till mig att jobba mer med kadensen. Jag växlar nu ner och NÄ det hjälper inte ett skit. Jag tänker att jag svänger av mot Ö.Strukeby så kanske det blir bättre vindmässigt och km mässigt jag behöver ju få fler mil i benen och i den lilla sjärten. Vägen va mycket roligare än G:a E4 tallboda-Norsholm men det va helt öppet.  Efter ett bra tag så kom jag fram vid Linghem och då får man extra kraft för nu vet man att man snart är hemma. 
 
Väl hemma så va jag faktiskt helt slut. Benen hade fått jobba, men axel partiet och armarna är det jag har mest problem med dom domnar bort.  
Jag har nu skrivit ut att jag skiter i Vätternrundan men  NJA ska jag verkligen det ....... Jag kommer ju vara så skjukt stolt över mig själv för att jag har klarat av cykla 30 mil. Min sjuka vän Roine
 
som inte inser gränser säger att jag måste ut och träna klungkörning så kommer jag inse hur roligt detta är..... JA ni förstår hur illa det är med honom  =)    
Jag skall se till att ha provat klung körning innan jag säljer hela kittet till någon trevlig prick.