powerxs.blogg.se

2014-11-22
10:04:31

Julbord á Japanskt

  Nu går det fort snart är det jul i vart enda hus.Även i detta hus förbereds det som bara den. Nu är det ju inte långt kvar till första advent vilket gör att man får ljus i husen av stjärnor och stakar av alla de slag.
I det område vi bor i är det ingen som har tagit fram eller tänt så vi är lite fundersamma om vi borde markera att nu får man.  Vi kommer att sätta på sjtärnor och adventstakar i kväll då det behövs denna mörka månad. 
 
Julborden är i full fart och lockar med det ena och det andra. Igår va jag och frun på ShinNori. Nu blev det bara så då jag hade via FB varit med i en tävling om att vinna ett julbord för två på just ShinNori. Jag vann =)  helt otroligt jag som aldrig tror att det finns någon som vinner dom där tävlingarna att gilla och dela. Men här finns det ett levande bevis.  
 
Det som är ännu roligare är att jag har aldrig varit där. 
Vi fick bord kl16.30 började ta mat kl 17.00 och då fans det en uppsjö av olika maträtter. Suchi med lax ,Suchi med tonfisk,Sjögrässallad,Chili laxtartar,Bläckfisksallad,Misomarinerad lax, vildsvin ,hjort, anka m.m detta va helt otroligt vilka smaker, det va Kärlek på hög nivå. 
Jag rekomenderar alla att gå in på ShinNori mitt istaden, Det kommer att bli en smakupplevelse utöver det vanlig...   TACK för vinsten ShinNori  
 
Glöm inte att smaka av deras underbara ölsortiment jag provade En Japansk Classic Ale  wow faktor,vilka smaker.